Åpningssiden med hovedmeny   Ansatte   Barn, ungdom   Diakoni
Gudstjeneste (liturgien)   Kalender (hva skjer?)   Menighetsrådet   Musikk   Pekere
  Siden oppdateres ikke lenger, da Frogner menighetsråd i begynnelsen av juni vedtok overgang til en ny plattform for hjemmesiden med en annen redaktør. Den nye adressen er www.kirken.no/frogneroslo. Informasjonen nedenfor ble sist oppdatert i august 2023 og bør etter den tid kontrolleres mot annen tilgjengelig informasjon.
 
Konserter
 
Orgelet i Frogner kirke
 
Kor i gudstj.
 
Salmer neste søndag

 
 

Musikk

Musikklivet i Frogner menighet er preget av mange musikalske innslag i gudstjenestene og et stort antall konserter. Hovedansvarlig for det musikalske er organist Bjørn Kleppe.

Kirkens orgel har i mange år hatt betydelige mangler og feil. Høsten 2017 ble et nytt orgel installert. Det er levert av Harrison & Harrison, Durham. En stor del av pipeverket fra det gamle orgelet inngår i det nye, som ble innviet søndag 4. februar 2018. Les mer om orgelet.

Mange gudstjenester berikes av at gode kor deltar. Se oversikt for våren 2022. På enkelte gudstjenester, som på store høytidsdager (f.eks. jul, påske, konfirmasjon), er det også trompetledsagelse av orgel og menighet i salmesangen.

Frogner kammerkor har sine øvelser i kirken, og mottar økonomisk støtte fra menigheten i tillegg til å ha sine øvelokaler i Frogner kirke. Koret deltar ved åtte gudstjenester i året.

Også andre kor deltar ved enkelte gudstjenester, f.eks. Cæciliaforeningen.

Da Frogner kirke har plass til mange mennesker, har god akustikk og ligger sentralt i Oslo med gode kommunikasjoner, er kirken mye benyttet til konserter. Oversikt over forestående konserter er å finne på en egen side.

 


Les mer

om musikklivet i menighetens årsmelding for 2022.

 

   

 

 

Frogner kammerkor

 

ble stiftet i 1993 med Tor Skauge som dirigent. Kristin Groven Holmboe var dirigent fra 1999 til 2018, Sindre Hugo Bjerkestrand fra 2018 til 2020. Fra 2020 er Inger Øvrebø Uberg dirigent. Koret fremfører i dag større kirkelige korverker, et vidt spekter av mindre korverker, samt et lettere korrepertoar innenfor ulike genre.

  

Har du lyst til å være en del av et hyggelig korfelleskap?

Har du lyst til å utvikle sangstemmen din? Har du lyst til å oppleve den herlige følelsen av å lage musikk sammen med andre?
 

Vi i Frogner Kammerkor vil gjerne treffe DEG!
 

Vi øver hver tirsdag i Frogner kirke 18.30 til 21.00. Repertoaret vårt er morsomt og variert, både i stil og vanskelighetsgrad. For oss er det viktig å være så gode som mulig, og å ha det hyggelig mens vi jobber mot målet!
 

Dirigenten vår, Inger Øvrebø Uberg, er sanger selv, og veileder koret slik at hver sanger skal kunne oppleve personlig utvikling.

 

 

Vi håper at nettopp DU vil synge med oss!

Korets hjemmesider: www.frognerkammerkor.com
På Facebook: www.facebook.com/pages/Frogner-Kammerkor/269483763074447

Dirigent: Inger Øvrebø Uberg

Frogner Singers

- nytt seniorkor på Frogner fra 2019 -

Første øvelse var i Frogner kirkestue torsdag 17. oktober 2019. Fast øvetid er fra kl. 10.00 til 11.45. Koret er mer enn et vanlig kor. Sang, drama, lek og samtale gjør oss godt. Vi lager også til noen mindre konserter. Koret er åpent for seniorer i alle aldre. "Kan du snakke, kan du synge..." Kunstnerisk leder er Espen Selvik. Påmelding til ham på tlf. 950 69 521, eller e-post: opera@online.no.