Frogner menighet, Oslo

konsert-
år:

2019

Det er rullestolrampe ved sideinngangen på den venstre langsiden av kirken, inn porten fra Bygdøy allé til venstre for kirken.

Flere konsertopplysninger vil bli lagt ut etter hvert. Forbehold om forandringer og feil. Billettpriser er kun oppgitt som en veiledning ut fra opplysninger som har vært tilgjengelige fra arrangører eller på billettbestillingssider.
Denne siden gjelder kun konserter i kirken eller kapellet. Konserter med mer allmennkulturelt program som arrangeres av menigheten i andre lokaler (Kirkestuen eller Frogner menighets hus - Schafteløkken), se den månedlige kalendersiden eller kultursiden (kulturutvalget).

For konserter de foregående årene, se menyen til venstre.

ndag 25. oktober 2020 kl. 18.00

(utsatt fra 29. mars pga. koronasituasjonen da)

Agnus Dei av Egil Hovland

For strykeensemble og kor

Stabat Mater av Arvo Pärt

For fagott og kor

På fagott: Roman Reznik

Arr.: Cæciliaforeningen i samarbeid med Frogner menighetsråd

Den tidligere annonserte jubileumskonserten på denne datoen, "Ludwig van Beethoven - 250 år", er utsatt.

Maksimum 200 til stede, minst 1 meter avstand mellom personene (unntatt de som er fra samme husstand). Navn og telefonnummer må oppgis. Dette skjer for å kunne bidra til en eventuell smitteoppsporing og er et krav fra myndighetene.

ndag 29. november 2020 kl. 18.00

Nordlændingernes Forenings kor

ndag 6. desember 2020 kl. 18.00

Frogner kammerkor

Dirigent: Inger Øvrebø Uberg

rrdag 19. desember kl. 18.00
ndag 20. desember kl. 18.00

Juleoratoriet av J.S. Bach

Solister og orkester

Arr.: Cæciliaforeningen i samarbeid med Frogner menighetsråd

KONSERTER TIDLIGERE I ÅR:

Fredag 11. september kl. 20.00

RACH-BACH

Marina Kan Selvik, klaver

Sergej Rachmaninov: Klaversonate nr. 1

Johann Sebastian Bach: Suite i G-dur

Verkene introduseres av Espen Selvik.

Entré kr. 100.

Arr.: Kulturutvalget i Frogner menighet.

Maksimum 200 til stede (utenom de medvirkende) av smittevernhensyn. Navn og telefonnummer må oppgis. Dette skjer for å kunne bidra til en eventuell smitteoppsporing og er et krav fra myndighetene. Opplysningene vil bli oppbevart i en safe og makulert etter ti dager.

rdag 6. juni kl. 17.00

Felix Mendelssohn: Klavertrio i d-moll

1. Molto allegro ed agitato
2. Andante con moto tranquillo
3. Scherzo
4. Finale

Madelene Berg, fiolin

Sandra Lied Haga, cello

Julie Yuqing Ye, klaver

Entré kr. 100

Maksimum 50 til stede (utenom de medvirkende) av smittevernhensyn. Navn og telefonnummer må oppgis. Dette skjer for å kunne bidra til en eventuell smitteoppsporing og er et krav fra myndighetene. Opplysningene vil bli oppbevart i en safe og makulert etter ti dager.

Arr.: Kulturutvalget i Frogner menighet

Lørdag 25. april 2020 kl. 18.00

Frogner singers

Espen Selvik, kunstnerisk leder

Entré kr. 100

AVLYST pga. koronasituasjonen.

Torsdag 9. april 2020 kl. 18.30

Orgelresitasjon på Skjærtorsdag

(før gudstjenesten kl. 19.00)

Bjørn Kleppe, orgel

AVLYST pga. koronasituasjonen.

ndag 29. mars 2020 kl. 18.00

UTSATT pga. koronasituasjonen.

Konserten er utsatt på grunn av koronasituasjonen. Cæciliaforeningen kommer med mer informasjon når en ny dato er bestemt. Billetter kjøpt på Ticketmaster blir automatisk refundert.

Agnus Dei av Egil Hovland

For strykeensemble og kor

Stabat Mater av Arvo Pärt

For fagott og kor

På fagott: Roman Reznik

Les mer om verkene på Cæciliaforeningens hjemmeside.

Billetter: kr. 385 (ordinær), 355 (honnør), 120 (student) hos Ticketmaster (alle priser med gebyr)

Mandag 23. mars 2020 kl. 19.30

Konserten er avlyst på grunn av koronasituasjonen. Den 12. mars avlyste Oslo internasjonale kirkemusikkfestival alle sine konserter.

Post-jubileumskonsert

Beethovens strykekvartetter,
op. 95, op. 18,2 og op.131

Hagen Quartet

Lukas Hagen, fiolin
Rainer Schmidt, fiolin
Veronica Hagen, bratsj
Clemens Hagen, cello

Billetter: Fullpris kr. 400, honnør og stud. kr. 300, barn kr. 100 ved inngangen eller på Ticketmaster (gebyr kommer da i tillegg)

Konserten er en del av Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival (hele festivalprogrammet kan lastes ned fra den linken).